Raamhorren in Varik

Zoek je een lokale specialist op het gebied van raamhorren in Varik? Dan ben je bij STAYATHOME op het goede adres. Wij zijn leverancier van Unilux  (plissé) raamhorren. Denk aan raamhorren voor een dakramen, draai- en kiepramen en schuiframen. Wij komen GRATIS opmeten en monteren.

Naast Varik leveren wij ook in Beesd, Asperen, Asch, Acquoy en omstreken. Heb je vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Met onze GRATIS meet- en montageservice maken we het jou gemakkelijk.

Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen voor meer informatie!

 

Voor iedere type raam mogelijkheden:

 

Horren voor dakramen
Voor dakramen adviseert STAYATHOME drie verschillende soorten raamhorren. De Super+ is een elegante raamhor die langzaam rolt. Ideaal voor ramen met veel windbelasting doordat gaas in de geleiders zit op gesloten. 
De Voorzet Unit is een simpele hordeur met een strak en modern design die geruisloos en met weinig kracht te bedienen is. Door zwart gaas is uitzicht minimaal gehinderd. Deze Voorzet Unit is ook verkrijgbaar in dubbel, waardoor de raamhor naar links en rechts open geschoven kan worden.

 

Horren voor draai-kiepramen
Voor een draai-kiepraam kan STAYATHOME maar liefst 8 verschillende soorten raamhorren adviseren. Bij een draai-kiepraam gaat het veelal over horren voor kunststof kozijnen. Allereest de eerder genoemde Super+Voorzet Unit en Voorzet Unit-dubbel. Ook is er de Softfit met een flexibele flens waardoor hij altijd en overal past. Hij is eenvoudig te plaatsen zonder schroeven en perfect voor draai-kiepramen. 
De Inklem Unit is een raamhor die gemakkelijk en geruisloos te bedienen is. Door het zwarte gaas is het uitzicht minimaal gehinderd en de hor is zonder boren of schroeven te plaatsen. Deze is ook verkrijgbaar als Inklem Unit
-Dubbelwaarbij het gaas naar links en rechts open gaat.
De Inklemhor is een hor met strak gespannen gaas in een aluminium frame die eenvoudig te plaatsen is zonder schroeven. Deze hor is speciaal ontworpen voor draai-kiepramen. 
Als laatste is er de Raamhor Vast Veerstifthor, deze bestaat ook uit een strak gespannen gaas in een aluminium frame die bedient wordt door middel van veerstiften. Ideaal voor een houten draai-riepraam. 

Horren voor draairaam naar binnen
Voor een draairaam naar binnen draaiend kunnen wij een aantal raamhorren adviseren. Neem de Raamhor Vast Scharnierendeen strak gespannen gaas in een aluminium frame die eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Standaard geleverd met extra transparant ppp gaas. Eerder genoemde raamhorren die ook bij dit soort ramen passen zijn, Super+Voorzet UnitVoorzet Unit-dubbel en Raamhor Vast Veerstifthor

 

 

Horren voor draairaam naar buiten
Voor draairamen naar buiten toe biedt Unilux 4 opties, die wij van STAYATHOME aanraden. Als eerst de eerder genoemde raamhorren die ook bij dit soort draairamen naar buiten passen zijn, Super+Voorzet UnitVoorzet Unit-dubbelMaar een raamhor die nog niet voorbij is gekomen, maar wel perfect past in dit soort ramen is de Comfort. Dit is een raamhor die mooi in een aluminium cassette rolt. Tevens valt het gaas bijna niet op. Voor de prijs een absolute aanrader!

 

 

Horren voor schuifraam
Als laatst hebben we nog horren voor voor schuiframen. Al deze raamhorren zijn hierboven ook al een keer kort uitgelegd. Het gaat hier om de ComfortSuper+Voorzet UnitVoorzet Unit-dubbelRaamhor Vast Veerstifthor en Raamhor Vast Scharnierend

 

 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel