HARTMAN CLEANERS EN PROTECTORS 

Nieuwe Hartman teak tuintafel gekocht? Denk dan ook aan de juiste Hartman onderhoudsproducten om deze teak tuintafel te onderhouden! Om tuinmeubels in de beste conditie te houden adviseren wij om de meubels goed te onderhouden met de juiste Hartman cleaners en protectors. Wij bieden Hartman onderhoudsmiddelen aan voor alle soorten kunststof, teak, aluminium, glas en textiel voor de tuinkussens en parasols. Met net een beetje extra aandacht voor het onderhoud heb je nóg langer plezier van jouw Hartman tuinmeubels. 

Teak Cleaner


Maak teakhouten meubelen schoon met Hartman Teak Cleaner. Met een Teak Cleaner reinig en herstel je de kleur van jouw teak houten tuinmeubel in één keer. Deze teakreiniger reinig je ook andere hardhoutsoorten grondig en verwijdert vuil en vlekken. Herstelt tevens de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent de poriën van het hout voor een goede nabehandeling met een van onze andere onderhoudsproducten.

Teak Protector


Teak heeft de eigenschap dat het product gaat vergrijzen (dit doet niet af aan de kwaliteit van het product). Met een teak protector herstel je de oorspronkelijke kleur van het teakhout. Met de Hartman Teak protector breng je een nieuwe beschermlaag aan op jouw teakhouten tafel of stoel te herstellen en te beschermen. Zorg er voor dat het teak kurkdroog is voordat je de teak protector aanbrengt.

Kunststof Cleaner


Met een Kunststof Cleaner verleng je de levensduur van kunststof tuinmeubelen. Met onze Hartman Kunststof Cleaner breng je een onzichtbare beschermlaag aan op het kunststof tuinmeubel, waardoor vuil minder snel hecht en vlekken minder zichtbaar zijn. Een kunststof tuinmeubel is hierdoor makkelijker te reinigen. Gebruik een pluisvrije doek voor het aanbrengen van de Kunststof Cleaner. Door deze behandeling maak je het kunststof water- en vuilafstotend en beschermt het tevens tegen verkleuring. Een behandeling met de Hartman Kunststof Cleaner verlengt de levensduur van kunststof tuinmeubelen.

Universal Cleaner


Een Universal Cleaner is een krachtige reiniger die snel en diepgaand vuil, vet en andere vlekken op tuinmeubelen verwijdert. Deze Hartman Universal Cleaner is speciaal geschikt voor: Vinyl, Wicker, Textileen, Natuursteen, Composiet steen, Gepoedercoat aluminium, HPL en Polywood.

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel