EETKAMERSTOELEN 

De eetkamerstoelen maken uw zorgvuldig uitgezochte eettafel compleet. Juist daarom kan het lastig zijn om de juiste eetkamerstoel te vinden en kopen. Eetkamerstoelen moeten comfortabel, uitnodigend en perfect passen bij de stijl van het interieur. Bij STAYATHOME vind je eetkamerstoelen waarop u heerlijk kunt uitrusten na een lange dag, of juist de dag gaat starten met een kop koffie en de ochtendkrant. Kies voor een eetkamerstoel met of zonder armlegger, met een webbing of een gestoffeerde zitting, kleurrijk of neutraal. 

Bij STAYATHOME vind je eetkamerstoelen in verschillende kleuren en maten. Zo is de gehele Jolien eetkamerstoelencollectie 79 cm bij 60,5 cm (HxB) groot, waar de Classiq webbing 85 cm bij 47 cm (HxB) groot is. Zo ontstaat er voor iedereen een perfecte afmeting. Daarnaast is er een groot aanbod aan kleuren bij de eetkamerstoelen. Van de luxe Classiq webbing houtkleuren naar een effen kleur van de Stacks eetkamerstoelen. Of toch de kleurrijke Twelve eetkamerstoel van Zuiver? Je vind het allemaal in ons assortiment. Bestel eenvoudig en voordelig online, met gratis verzending! 

Meten = Weten
Een belangrijk onderdeel bij het kopen van nieuwe eetkamerstoelen is het opmeten van de tafel waar de stoelen bij komen te staan. De eetkamerstoelen moeten natuurlijk wel onder de passen en daarom geven wij 3 tips waar je tijden het meten op moet letten. Als eerst meet je de breedte tussen de tafelpoten, en daarna de hoogte van de tafel gemeten vanaf de grond tot de onderkant van het tafelblad. En meet als laatste de zithoogte van de huidige eetkamerstoelen. Maak nu de afweging of deze huidige zithoogte goed is of eventueel wat hoger of lager mag. Het is gemakkelijk om de afmetingen naar beneden af te ronden om enigszin wat speling over te houden. Mocht je gebruik maken van eetkamerstoelen met armleuningen let dan goed op dat de armleuningen onder de tafel passen!

 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel