Sorteer op

ONDERDELEN VOOR BUISFRAMESTOELEN MET WEBBING 

Is jouw Thonet S32, Thonet S64 of replica buisframestoel toe aan nieuwe onderdelen of wil je gewoon een frisse nieuwe buisframestoel met onderdelen in een andere kleur? Ontdek onze hoogwaardige vervangende webbing zittingen en rugdelen, rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Wij begrijpen de waarde van deze iconische stoelen en bieden we de perfecte oplossing om webbing buisframestoelen op te knappen.

Zelf webbing buisframestoelen repareren

Repareer nu zelf eenvoudig de webbing zitting en het rugdeel van uw Thonet buisframestoel met onze webbing vervangingssets. Met deze webbing onderdelen, gefabriceerd in Italië, kunt u uw klassieke buisframestoel weer herstellen en opfrissen. 

Waarom kiezen voor onze vervangende webbing onderdelen?

  1. Italiaanse Kwaliteit: Onze webbing onderdelen zijn vervaardigd in Italië, bekend om vakmanschap en precisie, waardoor ze duurzaamheid, comfort en stijl combineren.

  2. Compatibiliteit: Onze webbing zittingen en rugdelen passen perfect op Thonet S32, Thonet S64 buisframestoelen, maar passen ook op 99% van alle replica Thonet buisframestoelen die er op de markt zijn.

  3. Eenvoudig zelf vervangen: Vervangen is eenvoudig met 4 schoeven per onderdeel. Met onze bijpassende zelfborende schroeven maak je het jezelf nóg makkelijker. Een stappenplan met instructies waar je op moet letten als je de webbing onderdelen gaat vervangen wordt standaard meegeleverd bij aankoop van een complete set van zitting en rug.

  4. Verfris en Behoud: Geef je stoelen een tweede leven en een frisse uitstraling met onze nieuwe webbing onderdelen. Behoud tegelijkertijd de historische waarde van deze tijdloze buisframestoel.

  5. Keuze uit kleuren: Kies uit verschillende kleuren webbing onderdelen om de uitstraling van je stoelen aan te passen aan je interieur.

Welke kleuren webbing onderdelen zijn er?

De houten omlijsting van de webbing onderdelen is leverbaar in Zwart, Wit, Beuken, Walnoot- en Eiken finish. Alle webbing onderdelen zijn voorzien van de hoogste kwaliteit gevlochten riet. De tussenliggende webbing, ookwel rotan of pitriet genoemd, is altijd onbehandeld en naturel van kleur.
Twijfelt u om zelf de webbing onderdelen van uw buisframestoel te vervangen? Neem dan contact op met ons en bespreek de mogelijkheid om deze webbing onderdelen door ons te laten vervangen. Wij hebben alle kennis én onderdelen voor uw buisframestoel in huis!

Vloerglijders voor ronde buisframe stoelen

Gebruik onze passende vloerglijders voor 25mm buisframe stoelen. Onze vloerglijders zijn rond, rechthoekig of voorzien van vilt en passen onder de slede of glijbuis van de buisframestoel met een diamter van 25mm. Onze ronde vloerglijders en de viltglijders zijn voorzien van 1 pin om op de plaats te blijven zitten. De rechthoekige vloerglijders, voorheen veel geleverd op buisframestoelen van het merk Zuiver, hebben 2 pinnen. Met vilt voor uw buisframestoel creeëer je meer comfort bij jouw buisframe eetkamerstoelen. Dit vilt helpt de gladde vloer te beschermen tegen krassen en andere ongemakken. 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel