TUINMEUBELHOEZEN 

Vraag jij je af welke tuinmeubelhoes je voor wisselvallig weer of voor opslag in de winter je nodig hebt? Bij STAYATHOME vind je een ruime collectie ademende tuinmeubelhoezen voor alles in en rond uw tuin. Denk aan tuinmeubelhoezen voor je tuintafel, parasol, loungeset, tuinkussens en meer! Een tuinmeubel verdient de beste bescherming tegen wind, regen, sneeuw, stof en vuil. Shop hier een hoes voor uw tuinmeubel of tuinstoel!

Ieder tuinmeubel in ons wisselvallige klimaat verdient een tuinmeubelhoes op maat. Jij wilt zodra de zon begint te schijnen toch ook meteen kunnen genieten van een fris tuinmeubel, zonder eerst groene aanslag te hoeven verwijderen? 
Onze tuinmeubelhoezen van AeroCover en Coverit zijn gebruiksvriendelijk, waterdicht, duurzaam en gemaakt van de hoogste kwaliteit. Dat resulteert in hoezen die het beste ventileren en makkelijk zijn te bevestigen. Voor ieder type tuinmeubelhoes ben je bij STAYATHOME aan het juiste adres!

Meten
Om de garanderen dat uw beschermhoes past, is het belangrijk de juiste maten op te nemen. Hier lees je hoe de juiste beschermhoes kiest. 

Als eerste bedenkt je in welke opstelling de set afgedekt gaat worden. Je kunt een hoek loungeset bijvoorbeeld laten staan in hoekopstelling, en deze afdekken met een L-vormige lougesethoes. Of als je de volledige tuinset inclusief stoelen wilt afdekken vergeet dan niet de totale afmetingen met stoelen erbij te berekenen zodat dit onder één hoes past. 

Meet in de juiste opstelling de buitenste, langste maten. Bij een tuinset meet u bijvoorbeeld;

1. De lengte van de tafel inclusief de achterkant van de stoelen
2. De breedte van de tafel inclusief de zijkant van de stoelen
3. De hoogte, en dit is over het algemeen de hoogte van de rugleuning van de stoelen.

En houdt altijd rekening met wat speling tijdens het meten en bedekken van uw tuinmeubel voor de optimale bescherming.

 

 

© 2012 - 2023 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel