UNILUX RAAMHORREN EN HORDEUREN OP MAAT 

Zoek jij raamhorren of een hordeur op maat? Dan ben je bij STAYATHOME aan het juiste adres! Onze horren van Unilux zijn de beste oplossing voor jou! Laat door ons adviseren en monteren, wij zijn dé Unilux-horren specialist van Midden-Nederland!

  • Gratis inmeten en advies. 

  • Altijd op maat gemaakt.

  • Korte levertijd (1-1,5 week)

  • Kies aluminium profielen in kleur. 

MAATWERK HORDEUREN VAN UNILUX

Hordeur standaard draaideur 
Heb je een standaard buitendeur, dan zijn er verschillende mogelijkheden. 
De Plisséfit Easy, de meest verkochte hordeur van Nederland. Strakke vormgeving, zowel in- als op het kozijn te plaatsen en geplisseerd gaas vouwt op in een aluminium cassette.

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend), een extra stevige aluminium vaste hordeur met optioneel pollengaas of extra sterk petscreen. Ook als pendel hordeur leverbaar. 

 

Hordeur voor openslaande deuren

Ben je opzoek naar een hordeur voor openslaande deuren dan raden wij de Plisséfit Easy-Dubbel aan. Super easy in gebruik, strakke vormgeving, zowel in- als op het kozijn te plaatsen en geplisseerd gaas vouwt op in een aluminium cassette. Deze hordeur kan zowel bij hout als bij kunststof kozijnen.

 


Hordeur voor schuifpui
Zoek je een hordeur voor een schuifpui? Ook dan heeft STAYATHOME de perfecte hordeur die past! De Schuifhordeur Luxe is een stevige aluminium hordeur schuivend op rails waardoor hij gemakkelijk van links naar recht kan worden geschoven. Standaard met extra transparant ppp gaas en optioneel pollengaas of extra sterk petscreen. 
Het is ook mogelijk om de 
Plisséfit Easy en Plisséfit Easy-dubbel in een schuifpui te plaatsen.

 

MAATWERK RAAMHORREN VAN UNILUX

Horren voor dakramen
Voor dakramen adviseert STAYATHOME drie verschillende soorten raamhorren. De Super+ is een elegante raamhor die langzaam rolt. Ideaal voor ramen met veel windbelasting doordat gaas in de geleiders zit op gesloten. 
De Voorzet Unit is een simpele hordeur met een strak en modern design die geruisloos en met weinig kracht te bedienen is. Door zwart gaas is uitzicht minimaal gehinderd. Deze Voorzet Unit is ook verkrijgbaar in dubbel, waardoor de raamhor naar links en rechts open geschoven kan worden.

 

Horren voor draai-kiepramen
Voor een draai-kiepraam kan STAYATHOME maar liefst 8 verschillende soorten raamhorren adviseren. Bij een draai-kiepraam gaat het veelal over horren voor kunststof kozijnen. Allereest de eerder genoemde Super+, Voorzet Unit en Voorzet Unit-dubbel. Ook is er de Softfit met een flexibele flens waardoor hij altijd en overal past. Hij is eenvoudig te plaatsen zonder schroeven en perfect voor draai-kiepramen. 
De Inklem Unit is een raamhor die gemakkelijk en geruisloos te bedienen is. Door het zwarte gaas is het uitzicht minimaal gehinderd en de hor is zonder boren of schroeven te plaatsen. Deze is ook verkrijgbaar als Inklem Unit
-Dubbel, waarbij het gaas naar links en rechts open gaat.
De Inklemhor is een hor met strak gespannen gaas in een aluminium frame die eenvoudig te plaatsen is zonder schroeven. Deze hor is speciaal ontworpen voor draai-kiepramen. 
Als laatste is er de Raamhor Vast Veerstifthor, deze bestaat ook uit een strak gespannen gaas in een aluminium frame die bedient wordt door middel van veerstiften. Ideaal voor een houten draai-riepraam. 

Horren voor draairaam naar binnen
Voor een draairaam naar binnen draaiend kunnen wij een aantal raamhorren adviseren. Neem de Raamhor Vast Scharnierend, een strak gespannen gaas in een aluminium frame die eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Standaard geleverd met extra transparant ppp gaas. Eerder genoemde raamhorren die ook bij dit soort ramen passen zijn, Super+, Voorzet Unit, Voorzet Unit-Dubbel en Raamhor Vast Veerstifthor. 

 

 

Horren voor draairaam naar buiten
Voor draairamen naar buiten toe biedt Unilux 4 opties, die wij van STAYATHOME aanraden. Als eerst de eerder genoemde raamhorren die ook bij dit soort draairamen naar buiten passen zijn, Super+, Voorzet Unit, Voorzet Unit-dubbel. Maar een raamhor die nog niet voorbij is gekomen, maar wel perfect past in dit soort ramen is de Comfort. Dit is een raamhor die mooi in een aluminium cassette rolt. Tevens valt het gaas bijna niet op. Voor de prijs een absolute aanrader!

 

Horren voor schuifraam
Als laatst hebben we nog horren voor voor schuiframen. Al deze raamhorren zijn hierboven ook al een keer kort uitgelegd. Het gaat hier om de Comfort, Super+, Voorzet Unit, Voorzet Unit-dubbel, Raamhor Vast Veerstifthor en Raamhor Vast Scharnierend. 

 

 

 

Meer informatie nodig; klik HIER om naar de website van Unilux te gaan. Ben jij benieuwd naar hordeuren en raamhorren voor jouw situatie? Klik onderaan deze pagina op één van de drie contact-buttons om te bellen, appen of mailen voor DIRECT CONTACT.

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel