VAN TOEN NAAR NU
Onze historie gaat terug naar 2007. In dat jaar zijn wij gestart met het geven van interieuradviezen op het gebied van winkel- en woningstyling. 

Al snel merkten wij dat er niet alleen behoefte was om door ons geadviseerd te worden. Men wilde ook direct de producten bij ons kopen. Zo werd naast een adviserende functie ook gestart met de verkoop van woon-gerelateerde producten.  Daarnaast werd er in onze werkplaats een start gemaakt met de productie van maatwerk meubels. Tafels, stoelen, magazinerekken, boekenkasten, kapstokken, commodes. Alles werd naar wensen van de klant ontworpen en vervaardigd.

Door de combinatie van creativiteit, kennis en vakmanschap vonden al deze meubels hun weg naar de meest sfeervolle winkel- en woninginterieurs. Zo ontstond het idee om ook te starten met een online woonwinkel: STAYATHOME. Wij spotten voor u de nieuwste trends en de leukste woonaccessoires. 

BEZOEK ONS
Omdat het lastig is om vanaf een beeldscherm een artikel op de juiste manier te beoordelen kunt u een groot deel van ons assortiment in Ravenswaaij komen bekijken. Slechts 10 minuten reistijd vanaf Culemborg (A2, afrit 13) of Tiel (A15, afrit 32). Wij raden aan om vooraf even contact met ons op te nemen om er zeker van te zijn dat de artikelen in voorraad zijn.

ADVIES OP MAAT
Elk project is uniek. Al vanaf 2007 realiseren wij projecten van idee tot oplevering en staan garant voor een perfecte uitvoering met oog voor detail. Vanzelfsprekend staan persoonlijk contact, uw budget en het eindresultaat voorop. Onze projecten verschillen van vele grote ruimten in een school tot aan een enkele slaapkamer in een woning.

Bent u op zoek naar professioneel advies? Neem dan contact met ons op! Onze stylist staat vijf dagen per week voor u klaar. Zo bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden van uw wensen.

© 2012 - 2021 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel