Tuintrends in 2022

Een nieuw buitenseizoen staat voor de deur en dat betekent dat ook nu de nieuwe trends hun intrede doen. In deze blog zetten we de grootste tuintrends van 2022 op een rij.

Tuintrend 1: Kleurgebruik
In 2022 gaan we steeds meer natuurlijke kleurpaletten terugzien. Zowel de groene accenten binnen de botanische tuinstijl, als de zachte aardetinten gecombineerd met sprekende kleuren.
Groene kleuren voeren de boventoon, maar kunnen goed gecombineerd worden met zachte beige of frisse gele en roze dessins.

Tuintrend 2: Materialen
Bij de keuze voor materialen zullen we dicht bij de natuur blijven. Hoe zien we dit terug in het Nederlandse outdoor leven? Onder andere door de inzet van materialen die vervaardigd zijn uit natuurlijke grondstoffen. Zoals de Yasmani tuintafel. Deze robuuste tafel geeft ruimte oplopend tot wel 8 tot 10 personen! De Yasmani tuintafel is geheel gemaakt van gecertificeerd teakhout. Als je de tafel zo nu en dan behandeld, dan blijft het deze kleur. Doe je dit niet, dan krijgt het een passende grijs-zilveren kleur. Onderhoudsproducten voor teak vind je hier terug.

Tuintrend 3: Duurzaamheid
Onze tuinkussens uit de ‘No Time To Waste’ collectie zijn gemaakt in samenwerking met SEAQUAL®. Een uniek initiatief dat ervoor zorgt dat de oceanen opgeschoond worden en het gevangen plastic een nieuw leven krijgt. In dit geval de garen van onze kussens! Om zo een deel van de ruim 165 miljoen ton plastic in onze oceanen te verwijderen. Helemaal in lijn met deze duurzame tuintrend van 2022!

Tuintrend 4: Ronde & organische vormen
Om de cirkel rond te maken komen we bij de laatste tuintrend van 2022. We gaan meer ronde vormen zien. Dit is niet alleen het geval bij meubels zoals onze ronde tuintafels, maar ook accessoires met een organisch ontwerp hebben hun plekje hier verdiend. Wat vind je van onze prachtige sierkussens? Door de ronde vorm creëer je een speels plaatje en maak je van jouw buitenruimte een trendy geheel.

 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel