Raambekleding woontrends 2023

Er staat een nieuw jaar voor de deur, hoogste tijd om met je interieur bezig te zijn. De kerstboom en de kerstversiering zijn straks de deur uit en je kamer is ineens weer leeg. Dat is bij uitstek de tijd om eens te kijken wat je wilt aanpassen. Houd je het klein of ga je het groots aanpakken? Wij bekijken de woontrends van 2023 en laten je zien hoe je raambekleding daarin past. Raambekleding is namelijk een sfeerbepaler én sfeervergroter in je interieur. 
Komend jaar spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. We zetten wat woontrends van 2023 voor je op een rijtje met bij elke trend bijpassende SUNWAY® raambekleding.

Woondtrend natuur
Door Corona hebben we bijna twee jaar binnen geleefd. Stay At Home was even een hot-topic, maar nu hebben we toch écht behoefte aan buiten zijn in de natuur. We willen de rust van de natuur graag binnenhalen in ons interieur. Bruintinten, van aarde tot terracotta, brengen warmte en geborgenheid, de kleur groen brengt levendigheid en harmonie. Mooi in combinatie met natuurlijke houtsoorten en stoffen zoals linnen en katoen.
De rustgevende kleuren van de natuurtrend zijn perfect voor een fijn interieur. Woodwave blinds en Duette Shades in aarde-tinten passen helemaal in de woontrends van 2023.

Woontrend rond en organisch
Dat accessoires, meubels en materialen vaak organisch, rond en natuurlijk zijn, zien we al een tijdje en deze zet door in 2023. Met een wereld die door oorlog, inflatie en klimaatverandering beheerst wordt, zoeken we thuis comfort, geborgenheid en veiligheid. De zachte lijnen in een organisch interieur zorgen voor een vriendelijke en lichte uitstraling. Denk aan comfortabele banken met ronde vormen, fauteuils in aaibare stoffen en hoogpolige ronde vloerkleden in natureltinten. Voor je raambekleding kun je kiezen voor ton-sur-ton tinten die helemaal aansluiten op je interieur, maar je kunt ook kiezen voor een zachte accentkleur.

Woontrend duurzaam wonen
Klimaatproblematiek en verduurzaming is een actueel onderwerp. In 2023 richten we ons huis bewuster in. We waarderen duurzaamheid en kwaliteit meer dan ooit. Gerecyclede materialen, duurzame stoffen of accessoires die lokaal geproduceerd worden. Er een groeiende groep mensen die zoeken naar kwaliteitsproducten met een langere levensduur. Je denkt bij raambekleding wellicht niet meteen aan duurzaamheid, maar ons merk SUNWAY® is volop bezig met duurzaamheid. Zo zijn er steeds meer stoffen die gemaakt zijn van oceaanplastic. Ook de houten jaloezieën uit het Memphis houtprogramma zijn FSC-gecertificeerd.

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel