Sorteer op

KUSSENS VOOR BOX TUINSTOEL EN BOX TUINBANK 

Het beste kussen voor de Box tuinstoel of Box tuinbank koop je hier! Het kussen heeft de perfecte pasvorm voor de Siësta Box tuinstoel en Siësta Box bank. Verkrijgbaar in 10 geselecteerde kleuren die passen bij de gehele Box tuinstoelencollectie. De dubbelzijdig te gebruiken Box kussens zijn voorzien van Europa's beste stof "Pro Weather+". Deze zachte stof is speciaal ontwikkeld voor buitenmeubelen en heeft de hoogste kwaliteit als het gaat om UV-bestendigheid, duurzaamheid en comfort. Alleen deze originele Box kussens zijn te herkennen aan de juiste dikte (40mm), juiste hardheid van de vulling, het waterdichte stofweefsel en de stof- en vuilafstotende laag aan de buitenzijde. De stof zal gemorste frisdrank, wijn of bier niet absorberen. Bovendien zijn onze Box kussens ook nog eens vlamvertragend! En dat is wel zo veilig in de buurt van een bbq of vuurkorf.

Kussen voor Box Tuinstoel 

Het ORIGINELE kussen voor de tuinstoel Box met de juiste subtiele rondingen voor deze strak vormgegeven stoel. Dit kussen heeft de perfecte pasvorm voor de populaire Box tuinstoel en Box bank van Siësta. Door deze pasvorm zijn anti-slipmatjes dus niet nodig. De dubbelzijdig te gebruiken Box kussens zijn voorzien van een zachte stof, welke speciaal ontwikkeld is voor buitenmeubelen. De stof heeft de hoogste kwaliteit als het gaat om UV-bestendigheid, duurzaamheid en comfort. Alleen het ORIGINELE Box tuinstoel kussen is voorzien van een waterdichte coating en heeft een stof- en vuilafstotende laag. De stof van deze ORIGINELE Box Kussens zal uw gemorste frisdrank, wijn of bier dus niet absorberen. Wilt u toch even uitwassen? Dan activeert u de waterafstotende vezels eenvoudig weer met een strijkbout!

Kussen voor Box Tuinbank 

Een kussen voor de Box Tuinbank is het enige passende kussen van Europa! Dit kussen heeft de juiste subtiele rondingen van deze strak vormgegeven Box Tuinbank. Het kussen heeft dperfecte pasvorm voor de populaire Box tuinbanken van het merk SiëstaDe dubbelzijdig te gebruiken Box kussens zijn voorzien van een zachte stof, welke speciaal ontwikkeld is voor buitenmeubelen.  De binnenzijde van het Box tuinbank kussen is voorzien van een waterdichte coating.  Bovendien zijn alle Box kussens aan de buitenzijde voorzien van een stof- en vuilafstotende laag.

 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel