Unilux hordeuren en raamhorren - geld terug actie!

Het is zover: Bestel vanaf nu UNILUX hordeuren en raamhorren bij STAYATHOME. Horren van UNILUX zijn van topkwaliteit en bieden de beste bescherming tegen vervelende insecten en ander ongedierte. Met de lente voor de deur is dit dan ook het perfecte moment om je huis weer insectenvrij te houden.

Om te vieren dat je een UNILUX hor bij ons koopt, maak je tot en met 30 april kans om je gehele aankoopbedrag terug te winnen! Dat is nog eens een mooie actie. Het enige wat je hoeft te doen, is een hordeur of raamhor op (laten) meten, vervolgens het juiste model bestellen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van deze actie.

UNILUX raamhorren en hordeuren zijn van de hoogste kwaliteit en worden op maat gemaakt, waardoor ze perfect passen op jouw deur of raam. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen en te reinigen. Of je nu op zoek bent naar een plissé hordeur, een rolhordeur of een inzethor, wij hebben ieder type hor in ons assortiment.

Het bestellen van een hordeur of raamhor bij STAYATHOME is eenvoudig en snel. Je kunt bij ons eenvoudig een adviesgesprek aanvragen. Daarbij kunt u kiezen dat wij uw hor opmeten en monteren of dat u zelf meet en monteert. Bij deze laatste optie krijgt u ook nog eens een korting van 15%! Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw hor in ongeveer een week bij je thuis wordt bezorgd. En met de actie die nu loopt, is er geen beter moment om jouw huis insectenvrij te maken.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu bij STAYATHOME een hordeur of raamhor van UNILUX en maak kans om je gehele aankoopbedrag terug te winnen! Meer informatie aanvragen? > klik HIER

 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel