TAFELS

Een tafel kopen? De eettafel is het centrum van je huis. Werken, eten of kletsen: Je doet het altijd aan een tafel met stoelen. Om de juiste tafel te kiezen komen daarom veel afwegingen naar voren. Waar komt hij te staan? Hoeveel personen gaan eraan zitten? Waarvoor dient de tafel? Wil je een eettafel zwart? Met welke eettafel stoelen match ik de eettafel? Bij STAYATHOME vind je ongetwijfeld de tafel die jij zoekt. 

Tafels zijn er in allerlei soorten en maten. Woon je niet zo ruim? Probeer dan eens een ronde tafel, deze neemt weinig ruimte in beslag en geeft de kamer een zachte uitstraling. In een grote woonkeuken staat een grove, massieve eettafel goed. Heb je een smalle kamer? Ga dan voor een lange, smalle tafel. Kies de perfecte tafel om er jaren lang van te kunnen genieten.

Bijzettafel
Een bijzettafel is onmisbaar in iedere woonkamer, want waar laat je ander je drankje als je op de bank zit. Een bijzettafel is dan de oplossing. Bijzettafel zijn meestal klein maar fijn, en geven je woonkamer zichtbaar een sfeerboost. Wees lekker creatief met de vorm, materiaal, maat en stijl van de bijzettafels, geniet van het ruime aanbod aan bijzettafels bij STAYATHOME. 

Salontafel
Bent u opzoek naar een salontafel dan kun je bij STAYATHOME alle kanten op. Een salontafel is de absolute sfeermaker in iedere woonkamer. Netzoals een bijzettafel is een salontafel handig om even wat kwijt te kunnen tijdens het binchen van je favoriete serie, het enige verschil is dat een salontafel een stuk groter is en vaak bedoelt is om op een vaste plek te plaatsen omdat een salontafel minder handzaam is als een kleine bijzettafel. 

Eettafel ovaal
Een ovale eettafel teak is hip, modern en een echte trend op het gebied van interieur.  Het geeft een zachte uitstraling aan je interieur maar is tegelijkertijd ook geschikt voor grote groepen van 6 tot 8 personen door middel van het uitschuifbaar systeem. Combineer jouw ovale eettafel ook met een mooie lamp

Ronde eettafel
Opzoek naar een ronde eettafel van hout, dan kan je bij STAYATHOME je geluk niet op. Met ons ruime aanbod aan eettafels, zit er ongetwijfeld. Kies de mooiste ronde eettafel voor 4 tot 6 personen om er jarenlang van te kunnen genieten. Het voordeel van een ronde eettafel is dat het minder ruimte in beslag neemt en daarnaast een hele zachte uitstraling geeft aan je interieur, ideaal voor de wat kleinere eetkamers. 

Rechthoekige eettafel
Heb je een tafel nodig voor de gemiddeld grote woonkeuken, dan ben je bij STAYATHOME op het juiste adres. Kies uit de mooiste rechthoekige eettafels voor 6
 tot 8 personen om er jarenlang van te kunnen genieten. Een grote eettafel kan het centrum vormen van het huis. Aan de eettafel wordt niet alleen maar gegeten, er wordt echt aan geleefd. Of je nou gaat knutselen met de kids of een borrel neemt na het eten, aan een grote rechthoekige eettafel kan het allemaal. Daarom moet de eettafel perfect zijn. 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel