Hordeuren in Cothen

Zoek je een lokale specialist op het gebied van hordeuren in Cothen? Dan ben je bij STAYATHOME op het goede adres. Wij zijn leverancier van Unilux  (plissé) hordeuren. Denk aan hordeuren voor een draaideur, schuifpui, openslaande deuren en schuifhorren. Wij komen GRATIS opmeten en monteren!

Naast Cothen leveren wij ook in Rijswijk, Rhenoy, Ravenswaaij, Ommeren en omstreken. Vragen? Neem contact op!

 

Met onze GRATIS meet- en montageservice maken we het jou gemakkelijk.

Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen voor meer informatie!

 

Voor iedere type deur mogelijkheden:

Hordeur voor draaideur 
Heb je een standaard buitendeur, dan zijn er verschillende mogelijkheden. 
De Plisséfit Easy, de meest verkochte en stille plisséhordeur van Nederland. Strakke vormgeving, zowel in- als op het kozijn te plaatsen en geplisseerd gaas vouwt op in een aluminium cassette.

Vaste Hordeur Luxe (scharnierend), een extra stevige aluminium vaste hordeur met optioneel pollengaas of extra sterk petscreen. Deze hordeur is ook als pendel hordeur leverbaar. 

 

 

Hordeur voor openslaande deuren

Ben je opzoek naar een hordeur voor openslaande deuren dan raden wij de Plisséfit Easy-Dubbel aan. Deze hordeur is Super easy in gebruik, strakke vormgeving, zowel in- als op het kozijn te plaatsen en geplisseerd gaas vouwt op in een aluminium cassette. Deze hordeur kan zowel bij hout als bij kunststof kozijnen. Vanaf maart 2024 zijn al onze plissé horren voorzien van nieuw kettingmechanisme. Deze nieuwe ketting zorgt voor een stille bediening van de hordeur.

 

 

 

Hordeur voor schuifpui
Zoek je een hordeur voor een schuifpui? Ook dan heeft STAYATHOME de perfecte hordeur die past! De Schuifhordeur Luxe is een stevige aluminium hordeur schuivend op rails waardoor hij gemakkelijk van links naar recht kan worden geschoven. Standaard met extra transparant ppp gaas en optioneel pollengaas of extra sterk petscreen. 
Het is ook mogelijk om de Plisséfit Easy en Plisséfit Easy-dubbel hordeur in een schuifpui te plaatsen.

 

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel