ARTICULATE GALLERY FRAMES 

Hoe bewaar je kindertekeningen? Een kindertekening bewaren en ophangen is nog nooit zo makkelijk geweest met de Articulate Gallery tekeninglijsten. Met deze lijsten voor kindertekeningen geef je een 2D of 3D kindertekening een trendy wissellijst om de creatieve werkjes op een leuke én functionele manier te presenteren.

Articulate Gallery afmetingen

Welk frame past het best bij de kunstwerken van een kind? Presenteer je de kunstwerken in een A3 of een A4 wissellijst? Heb je vaak of veel tekeningen? Kies dan voor de Articulate Gallery A4 Double, A4 Triple of zelfs A4 Quadruple frame! Deze supergave wissellijsten van hout maken het eenvoudig het kunstwerk in een handomdraai te verwisselen. De houten insteeklijsten voor tekeningen op A3 en A4 papier zijn wit en passen in ieder interieur. Deze Aticulate Gallery lijsten monteer je zowel horizontaal als verticaal.

Hoe het begon...

Het idee van deze leuke wissellijsten komt van de Schotse mama Eona Craig’s. Zij had genoeg van rondzwervende kindertekeningen in haar huis. Daarom bedacht ze in 2008 een trendy wissellijst om de creatieve werkjes op een leuke én functionele manier te presenteren. Momenteel sleept zij met haar lijsten award na award binnen.

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel