RETOUR STUREN 

Voor het retour sturen van jouw artikel(en) heb je 14 dagen de tijd, deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je pakket.

Ontvangen wij jouw artikel retour dan zullen wij alle kosten die gemaakt zijn om jouw pakket geleverd te krijgen direct crediteren. We crediteren met hetzelfde betaalmiddel zijn als waar je de aankoop mee gedaan hebt.

Indien je van je retourrecht gebruik wilt maken verzoeken wij je het artikel samen met de factuur te verzenden naar onderstaand adres. Kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. 

Voor overige informatie m.b.t. retouren verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden: Artikel 6 - 8.


KLACHTEN 

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je om jouw klacht aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen.

Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging en zullen wij deze binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je hier geen prijs op stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.


Onze gegevens:

STAYATHOME
Ravenswaaijsesteeg 18
4119LS Ravenswaaij, NL
info@stayathome.nl
085-060 80 00

© 2012 - 2024 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel