VAN TOEN NAAR NU
Onze historie gaat terug naar 2007. In dat jaar zijn wij gestart met het geven van interieuradviezen op het gebied van winkel- en woningstyling. 

Al snel merkten wij dat er niet alleen behoefte was om door ons geadviseerd te worden. Men wilde ook de producten bij ons kopen. Zo werd naast een adviserende functie ook gestart met de webwinkel STAYATHOME. Hiermee begon in 2012 de verkoop van woon-gerelateerde producten.  Door onze groei  werd de werkplaats, waar eerder maatwerk meubels werden gemaakt, omgetoverd tot magazijn. Inmiddels staat dit magazijn bomvol met de nieuwste trends en de leukste woonaccessoires. 

SHOWROOM
Omdat het soms lastig is om vanaf een beeldscherm een artikel te beoordelen hebben wij boven ons magazijn een presentatieruimte. Hier kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken of komen proefzitten. Ravenswaaij ligt centraal in het land op slechts 10 minuten rijden vanaf Culemborg (A2, afrit 13) of Tiel (A15, afrit 32). Neem voordat u komt contact met ons op om er zeker van te zijn dat de artikelen in voorraad zijn: 085-060 80 00

© 2012 - 2022 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel