Kunststof loungeset Ibiza

Vanaf 2022 is de eerste volledig uit kunststof vervaardigde loungeset verkrijgbaar bij Hartman. Deze kunststof loungeset, genaamd Ibiza, is bedacht met het oog op gemak en flexibiliteit. Doordat de loungeset modulair is en de tafels zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem blijf je de speelruimte houden om de loungeset naar wens in opstelling samen te stellen.

Net als de populaire Sophie kuipstoelen, is ook deze kunststof loungeset ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Vanaf het prille idee in de beginfase, tot aan de ontwikkeling en uitwerking heeft de Ibiza loungeset diverse strenge testfasen doorlopen. Denk nu niet dat de Ibiza een ‘simpel’ kunststof meubel is dat vlot van de productieband af rolt: er zijn maar liefst 9 mallen nodig om de Ibiza de stijlvolle uitstraling te geven. De capaciteit van de productiefaciliteit is hierdoor opgeschaald met een extra lijn én gloednieuwe spuitmachines. Met de uitbreiding zijn er zeven extra matrijzen ontwikkeld. Deze uitbreiding heeft ervoor gezorgd dat er tien extra banen zijn gecreëerd en in totaal kunnen we nu jaarlijks +/- 500.000 producten maken! 

Hartman gaat graag net een stapje verder én dat doen ze ook met deze moderne kunststof loungeset. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze Ibiza lounge collectie, op welke manier het wordt geproduceerd en waarom deze kunststof loungeset de perfecte keuze is met het oog op de toekomst? Met veel enthousiasme delen we alle ins- en outs met betrekking tot deze set en ontdek de eindeloze mogelijkheden. 

 

© 2012 - 2022 STAYATHOME | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel